Facility services

Uw facility services goed geregeld? All Your Facilities ontzorgt u graag. Van schoonmaak tot detachering. Ontdek onze expertise.

Bedrijfsschoonmaak

Een frisse en schone werkplek bevordert de werksfeer en de klant- en gastbeleving in uw bedrijf. Wij maken een match tussen uw schoonmaakvraag en een cleaning service die daar perfect op aansluit. Moderne schoonmaak vraagt ook om flexibiliteit, branche-specifieke kennis en een maatwerk aanpak. Dat is precies wat wij bieden.

Bedrijfscatering

Het bedrijfsrestaurant is een centrale hub. Het is de plek voor business meetings en werkoverleg, maar ook voor ontspanning en even bijkletsen met collega’s. Goede catering draagt bij aan een prettige beleving voor medewerkers en gasten. Met gezonde en lekkere gerechten, snacks en dranken. Elke dag vers bereid en geserveerd.

Bedrijfsbeveiliging

Effectieve bedrijfsbeveiliging vraagt om slimme inzet van mens en techniek. Uw medewerkers en gasten moeten zich welkom en veilig voelen, terwijl ongewenste bezoekers geen kans maken. Met gebruik van intelligente (data-driven) oplossingen en goed opgeleid, betrouwbaar personeel dragen wij zorg voor de beveiliging van uw bedrijf.

Strategische inkoop

Een belangrijk aspect bij facilitaire inkoop is een sterke prijs-kwaliteitverhouding. Maar hoe bepaalt u die? Onze ervaring leert dat er bij veel bedrijven aanzienlijke kostenbesparingen én kwaliteitsverbeteringen mogelijk zijn. Wij helpen u die te realiseren met een strategisch inkoopbeleid, goede contractafspraken en een helder kostenoverzicht.

Facility management

Al uw essentiële facility services overzichtelijk geregeld met één integrale aanpak. All Your Facilities biedt het facilitair management van de toekomst: flexibel, innovatief en steeds digitaler. Wij verbinden dienstverleners en bedrijven. Dat doen we met oog voor professionele service, constante kwaliteit en niet te vergeten: plezier in het werk.

IT-support

Facility services en IT raken steeds meer met elkaar geïntegreerd. Geautomatiseerde klimaatbeheersing en andere processen, werkrobots en nieuwe digitale werkmethoden worden steeds vaker ingezet. Dit biedt nieuwe mogelijkheden voor prettig beheer en gebruik van uw pand. Het vraagt ook om nieuwe kennis en ontwikkeling. All Your Facilities is specialist in digitalisering. We ondersteunen u met de dagelijkse IT-support en met de inzet van (nieuwe) digitale oplossingen. Dankzij onze expertise en ervaring op dit gebied zien wij de mogelijkheden die anderen missen. Daarnaast zorgen we ook dat uw dagelijkse IT foutloos en veilig blijft draaien. Alleen dan maakt IT uw werk echt eenvoudiger. 

Detachering (war on talent)

Talentvol personeel geeft een impuls aan uw organisatie. Maar hoe vindt en selecteert u de juiste kandidaat op de juiste positie? Wij zijn actief in facilitaire detachering en ondersteunen u bij het maken van de beste match. Met betrouwbare werving- en selectieprocedures vinden we razendsnel een professional met de juiste talenten, vaardigheden en ambities. Iemand die past bij uw organisatie en zichzelf herkent in de functieomschrijving. Hiervoor kijken we verder dan individuele vacatures: we stippelen een talentstrategie uit waarmee u structureel kandidaten aantrekt met de gewenste skills, ambities en kwaliteiten. 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.